1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

All mod data deleted?

Discussion in 'Technical Support' started by Sonny, Aug 22, 2013.

  1. Sonny
    offline

    Sonny New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I was playing this mod a couple of DayZ (Get it?) ago fine with no problems and I started the launcher today and its not giving me an option to play, but instead wants me to download all the files again (Third time, Had trouble with initial install).

    I have no idea where the launcher saves the content it downloads but in 'C:\Program Files (x86)\DayZ Unleashed Launcher' there are only 6 listings:
    -AutomaticUpdater.dll
    -client.wyc
    -DayZ Unleashed website
    -DayZUnleashed
    -uninstall
    -wyUpdate

    Any help would be greatly appreciated. Ill check back here every couple of hours if you need any additional information which may help diagnose the problem.

    Thanks!
     
  2. thevisad
    offline

    thevisad HNGamers - HeadQuarters for all things fun! Staff Member

    Messages:
    499
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    28
    Mod stuff is download to the arma 2 OA folder under @DayZUnleashed
     
  3. Sonny
    offline

    Sonny New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have found the folder and there are 63 items inside the 'Addons' folder and 2 in the @DayZUnleashed folder (That includes the 'Addons' folder)
     
  4. thevisad
    offline

    thevisad HNGamers - HeadQuarters for all things fun! Staff Member

    Messages:
    499
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    28
    Should only be 60 items in addons folder, but that should be fine, its extra junk in this case.
     
  5. Sonny
    offline

    Sonny New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I pressed some buttons on the launcher and looked at the server browser. The game has started and i joined the server. Just bugged a bit i guess. Thank you for trying to help :D
     

Share This Page